Kacskovics Attila

Hello/sziasztok. Kacskovics Attila vagyok. Designelmélet elsőéves MA szakos diák. Kommunikáció – nyomtatott sajtó a BA és lassan az MA is, és azért jöttem a MOME-ra, hogy legyen egy normális diplomám is, amit megbecsülök.


– Miért jöttél hozzánk? Hogyan jutottál be az egyetemre?

– Igazából mindig is a MOME volt a fő terv, de nem minden alakul úgy, ahogy kéne, ezért néhány mellékszál után, végül sikerült, kikötöttem itt – ami tök jó. Bejutni, pedig a felvételi eljárás keretében sikerült.

– Milyen ötleteket tudnál adni a most jelentkezőknek?

– Ne késsétek le a jelentkezési határidőt.

– Van-e kedvenc kurzusod?

– Az alap órák mindenképpen, mert akkor általában mindenki jelen van katalógus alapján, és az már önmagában örömre ad okot minálunk. A katalógus.

– Van-e kedvenc tárgyad otthon vagy valahol másutt?

– Sok van és éppen ezért indokolatlan lenne választani közülük.

– Milyen (volt) az élet az egyetemen a mindennapokban?

– Nagyjából olyan, mint más napokon, amikor inkább chill társas/közösségi elfoglaltságban vesz részt az ember, de úgy hogy közben kihasználva van az agy is – és még a levegő is jó körülötte.

– Van-e élet a mindennapokon túl (este, éjjel, hajnalban, a városban, nyáron)?

– Van, ezt bizton állíthatom.

– Mit szeretnél csinálni az egyetem után? Mivel szeretnél foglalkozni? Hol szeretnél dolgozni?

Túlzottan konkrét elképzelésem nincs, valami olyasmit, amivel az egyetem közelében is lehet maradni – és továbbtanulni -, plusz nyilván olyan terület fele orientálódni, aminek köze van az intézményi tanulmányokhoz, vagy legalább lefedi azt. Részben.